Udbyhøj: +45 20 78 51 32   |   Mellerup-voer: +45 21 24 81 78

Privatlivspolitik

Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: https://www.randersfjord-faerger.dk.

Dette website anvender cookies til følgende formål:

  • Teknisk funktionalitet, så dine præferencer huskes.
  • Trafikmåling, med indblik i, hvor mange der besøger sitet, og hvilke sider de besøger.
    På den måde hjælper cookies med at optimere brugeroplevelsen.
  1. Ejeroplysninger

Denne hjemmeside udbydes af: Randers Fjords Færgefart Færgevej 80 – Udbyhøj, 8970 Havndal

Telefon: +45 51 86 14 88
E-mail: post@randersfjord-faerger.dk

  1. Cookies

Denne hjemmeside anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. Informationerne, den samler, er anonyme, og selve filen er passiv. Det vil sige, at den ikke kan sprede virus eller andre skadelige programmer.

2.1 Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter en given periode (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

2.2 Sådan sletter du cookies

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 Sådan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

2.4 Hvad cookies bruges til på vores hjemmeside

På www.randersfjord-faerger.dk bruges cookies primært til webanalyse, der kan hjælpe til at forbedre hjemmesiden.

Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Hvis du uploader billeder til webstedet, så bør du undlade at uploade billeder med indlejrede lokalitetsdata (EXIF GPS) inkluderet. Besøgende på webstedet kan downloade og udtrække alle lokalitetsdata fra billeder på webstedet.

2.5 Google Analytics (trafikmåling)

Hjemmesiden www.randersfjord-faerger.dk bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

  1. Brug af personoplysninger

Der indsamles aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet disse oplysninger ved registrering, tilmeldelse til nyhedsmail, køb, deltagelse i en undersøgelse eller lign..
Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af hjemmesiden. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Randers Fjords Færgefart, skal du rette henvendelse på post@randersfjord-faerger.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

3.2 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Dine personlige oplysninger gemmes på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og sikkerhedsforanstaltningerne kontrolleres løbende for at afgøre, om brugeroplysningerne håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Der kan dog ikke garanteres 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i behandlingen af personoplysninger kan blive nødvendige. Der forbeholdes derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gøres dette, rettes selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer gives besked i form af en synlig meddelelse på dette website.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Privatlivspolitik udarbejdet efter skabelon og retningslinier fra www.minecookies.org.

Siden er oprettet 07-06-2018.