Udbyhøj: +45 20 78 51 32   |   Mellerup-voer: +45 21 24 81 78

For femte år i træk har nogle af caféens frivillige og særdeles aktive værter besluttet at åbne den gamle færgemands hus,

– Café Færgestedet den 1. december fra kl. 13-17.

De frivillige cafeværter vil gerne ønske glædelig jul og godt nytår til de mange glade gæster, der besøgte stedet i løbet af sommeren. Man har haft travl med at pynte festligt op og med ild i pejsen og de tændte petroleumslamper sørger for den rette stemning af både vinter og julehygge.

Lørdag den 1. december sælger værterne gløgg og æbleskiver, kaffe og hjemmebagt julekringle til de sædvanlige populære cafépriser. Der vil være amerikansk lotteri, men kun denne lørdag fra kl. 13-17.

Caféværter og Færgen Ragna byder igen i år velkommen til de gode naboer på den anden side af fjorden.

 

Færgen Ragna inviterer alle gående cafégæster fra Voer siden til en gratis sejltur frem og tilbage over fjorden lørdag den 1. december kl. 13-17.

 

Cafeværterne glæder sig til at få besøg og håber der kommer mange gæster forbi til en hyggelig eftermiddag, hvor man kan se, hvordan området omkring færgen og huset tager sig ud i vintermånederne inden Ragna drager afsted på juleferie den 22.december og først vender tilbage 1. marts.